Untitled

Ce este Huber Motion Lab?

Firma LPG  a creat un aparat multifuncțional cu scopul de a îmbunătăți postura corporală prin tonifierea musculaturii paravertebrale și a membrelor inferioare. De asemenea, în cele 400+ programe disponibile se regăsesc antrenamente pentru activarea sistemelor cardiovascular și respirator, elemente de stretching static și dinamic, exerciții de pilates și nu în ultimul rând exerciții globale pentru tonifierea musculaturii organismului.

Cum funcționează?

Prin intermediul platformei oscilante, acest aparat introduce în programul de recuperare un element de echilibru instabil greu de reprodus în sala de recuperare. Adresându-se în principal zonei lombare, această suprafața oscilantă îmbunătățește în mod real tonusul musculaturii celor două centuri (scapulară  și lombară) solicitând musculatura trenului superior prin intermediul celor două mânere ajustabile în timp ce trenul inferior este mobilizat pasiv.

Cum mă ajută?

Dacă vrei să îmbunătățești stabilitatea articulară, forța musculară, să crești masa musculară sau rezistența la eforturi de durată variabilă sau pur și simplu vrei un antrenament ce vizează anumite grupe musculare, aparatul Huber Motion Lab este ceea ce cauți. Prin programe cu durată și intensitate variabilă (adaptate fiecarui individ în funcție de capacitățile și atributele sale) vei experimenta un antrenament 3D unic în lume.

error: Content is protected !!