ANTRENAMENTE

TERAPIE PRIN MIȘCARE

REDESCOPERĂ STAREA DE BINE

Doar 60 de minute în fiecare zi!

Te-ai săturat de durerea de spate si vrei să ai o postură corectă însă timpul nu iți permite să ajungi la un cabinet? Hai cu noi să descoperi cât de ușor este să ai grija de trupul tau fără a fi obligat să îți părăsești confortul casei.

Află care sunt principiile de bază!

Vrei să începi să te miști, să îți corectezi postura și șă îți recapeți starea de bine însă nu știi de unde să începi? Vino să aflăm împreună care este problema pentru a ne putea concentra asupra ei. Este simplu, întai te educi apoi acționezi în consecință!

abdomen
NIVEL ÎNCEPĂTOR
DUREREA LOMBARĂ

Dacă îți simți zona lombară tensionată, aici găsești un ansamblu de exerciții ușor de realizat și cu efect imediat de relaxare a musculaturii spatelui.

cvadriceps
NIVEL ÎNCEPĂTOR
COMBATEREA HIPOTROFIEI CVADRICEPSULUI

Ansamblu de exerciții pentru întărirea musculaturii cvadricepsului ce angrenează toată musculatura membrelor inferioare cu un risc scăzut de accidentare.

umar
NIVEL INTERMEDIAR
TONIFIEREA MUSCULATURII UMĂRULUI

Dacă ai suferit un traumatism la nivelul umărului și vrei să îți îmbunătățești stabilitatea articulară și forța musculară, iată un complex de exerciții ce te va ajuta.

umar mobili
NIVEL ÎNCEPĂTOR
ÎNTINDEREA CENTURII SCAPULARE

De câte ori ai simțit că umerii tăi sunt foarte tensionați și că trebuie să te întinzi puțin ca să te relaxezi? Stim cu toții că uneori asta nu este o posibilitate însă vin în ajutorul tău cu un program simplu si eficient de întinderi ce îți vor detensiona musculatura spatelui și implicit centura scapulară.

genunchi
NIVEL INTERMEDIAR
LEZIUNEA DE MENISC - TONIFIEREA MUSCULATURII MEMBRELOR INFERIOARE

Leziunea de menisc este printre cele mai comune afecțiuni ale genunchiului. Severitatea acestor leziuni variază de la minore care se vindecă de la sine și cauzează un discomfort relativ până la rupturi complete care reduc drastic funcționalitatea articulației și necesită intervenție chirurgicală.

workout-9
ALTE PROGRAME...

Multe alte programe profilactice vor fi disponibile în curând însă până atunci, nu uita, NU EXISTĂ BOALĂ, EXISTĂ BOLNAV!  Dacă ai o problemă medicală (sistem musculoscheletal) ai nevoie de un program individualizat în funcție de caracteristicile TALE psiho-somatice și nivelul TĂU de pregătire. Cere sfaturi, educă-te și apucă-te de treabă!

Vrei un terapeut personal?

error: Content is protected !!